Autorijlessen bij Rijschool van den Wildenberg

Het behalen van een rijbewijs is een stukje vrijheid. Met een auto kun je immers snel en gemakkelijk naar een andere plek toe rijden. Echter, het uitkiezen van een rijschool kan overweldigend zijn, er is zoveel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Rijschool van den Wildenberg onderscheidt zich op bepaalde vlakken van de rest van de rijscholen.

Rijlessen vanaf 17 jaar
Het is mogelijk om vanaf 17 jaar al rijlessen te volgen. De rijschool doet namelijk mee met 2ToDrive, waardoor je al op jonge leeftijd leert autorijden en je op je 18e meteen alleen de weg op kunt gaan! Qua grootte is de rijschool gemiddeld, waardoor er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht, maar je er ook vanuit kunt gaan dat ziekte van een rijinstructeur wordt opgevangen door een andere rijleraar.

Gecertificeerde rijinstructeurs
Tevens is rijschoolvandenwildenberg.nl de perfecte rijschool wanneer je tegen de rijlessen opziet. Ze hebben ervaring met leerlingen met rij- en faalangst en leerproblemen. Door de geduldige aanpak zal je je sneller op je gemak voelen en met een fijner gevoel aan de rijlessen beginnen. Daarnaast zijn er rijinstructeurs die gecertificeerd zijn met betrekking tot autisme, ADHD of andere soortgelijke omstandigheden.

Bij rijschoolvandenwildenberg.nl duurt een lesuur 60 minuten en zijn de auto’s rookvrij. Je leert op verschillende manieren autorijden, doordat de auto voorzien is van bijvoorbeeld cruise control en navigatie. Zo ben je niet alleen goed voorbereid op de rijexamens, maar ook nadat je geslaagd bent en zelf de weg op gaat!